Sceptisch?! - Personal VA
697
post-template-default,single,single-post,postid-697,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Sceptisch?!

SCEPTISCH?!
Een gevoel wat misschien bij jou naar boven komt als je denkt aan het inhuren van een Virtual Professional.

Want hoe gaat dat, het werken op afstand?
Een Virtual Professional is vast heel duur!
Ik ben er nog helemaal niet aan toe om werkzaamheden uit handen geven, ben ik dan straks de controle kwijt?

Ok, ik kan je geen kop koffie brengen:), maar dat werken op afstand gaat helemaal prima hoor! Samen besluiten we met welke online programma’s we gaan werken en hoe we met elkaar communiceren. Periodiek een live overleg, telefonisch contact, een videocall, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Of een Virtual Professional duur is? Het is maar net hoe je het bekijkt. Als je mijn diensten als kostenpost ziet, tja dan misschien wel, maar jij weet natuurlijk ook dat aan specialistische kennis & kunde een prijskaartje hangt. Maar probeer het om te draaien. Zie het als een investering en wat levert het je dan op? Extra tijd die je aan andere zaken kunt besteden. Door mijn expertise kan ik de taken vaak sneller uitvoeren dan wanneer je het zelf zou doen. Verder hoef je voor mij, in tegenstelling tot een werknemer, geen overuren, bijscholing, verzekering, belastingen, ziekteverzuim en werkplek te bekostigen. Verder huur je mij precies in voor het aantal uren dat jij aan ondersteuning nodig hebt.

Lastig hoor dat loslaten! Inderdaad een samenwerking is gebaseerd op vertrouwen en dat vertrouwen moet natuurlijk even groeien, van beide kanten. Maar uiteindelijk maakt loslaten het leven lichter, vind je niet? Hoe fijn is het dat je er niet alleen voor staat? Je een sparringspartner in huis haalt, een aanjager, iemand die proactief met je meedenkt. Fijn, zo’n partner in business!

Zoek de samenwerking op! Give it a try:)