Abonnementen & Tarief | Welk abonnement past bij jou?
424
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-424,bridge-core-3.0.9,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Abonnement & Tarief

Welk abonnement past bij jou?

Gedurende onze intake bekijken we  samen welke werkzaamheden je gaat uitbesteden. Hebben we dat helder, dan maak je de keuze voor het abonnement wat hier bij aansluit. Je hebt de keuze uit 3 abonnementsvormen:

Basis

Je bent groeiende als ondernemer en je merkt dat je het lastiger vindt om in je eentje alle ballen in de lucht kunt houden. Je komt tijd te kort en dat staat je groei in de weg. Graag besteed je de tijdrovende of routinematige taken uit aan mij als virtual professional, zodat jouw focus weer op je business ligt.

Basis

12 uur per maand

€720,-

per maand

Comfort

Je bent op zoek naar meer rust in ruimte en bent eraan toe om op structurele wijze taken uit te besteden. Iemand die de taken zelfstandig en snel voor je oppakt. Daarnaast vind je het prettig om zo nu en dan te sparren met mij als virtual professional. Even een objectieve blik op de gang van zaken. Aan een paar woorden hebben wij genoeg, je kunt met een gerust hart loslaten, “het komt wel goed”.

Comfort

25 uur per maand

€1.500,-

per maand

Bonus: 1x per jaar brainstormsessie van een dagdeel voor meer focus en resultaat (jaarlijks na 6 mnd)

Premium

Sparringpartner, teamwork, aanjager, rots in de branding, samen, vertrouwen, bouwen aan je business, proactief, op elkaar kunnen rekenen, duurzame relatie. Enkele kernbegrippen die onze samenwerking omschrijven. Je bent op zoek naar een partner in business die je ambities helpt waar te maken.

Premium

40 uur per maand

€2.400,-

per maand

Bonus: 2x per jaar brainstormsessie van een dagdeel voor meer focus en resultaat (jaarlijks na 6 mnd en na 12 mnd)

Projectbasis / Interim

€60,-

per uur

Voor de duur van het project: vaste start – en einddatum

HR Support

€75,-

per uur

Wat spreken we af?

– Gratis intake
– Genoemde prijzen zijn exclusief BTW
– Urennorm per kalendermaand
– Betalingstermijn factuur is 14 dagen
– Maandelijks opzegbaar
– Upgraden op elk gewenst moment
– Proefperiode 1 maand

Referenties