Contact | Want waarom moeilijk doen, als het samen kan?
154
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-154,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Contact

Laten we samenwerken! Want waarom moeilijk doen, als het samen kan?

Heb jij een Virtual Professional nodig? Dan ben je naar mij op zoek! Neem gerust vrijblijvend contact met mij op om er samen achter te komen wat ik voor jou kan betekenen en hoe wij samen kunnen werken.

 

Stuur mij een e-mail, bel me op of vul onderstaand contactformulier in.

 

Tot snel!

 

Jolanda van Velsen,
Personal-VA

Personal-VA
Goudveilstraat 9
5247 HP Rosmalen

 

M: info@personal-va.nl
T: +31 6 51895951

 

KVK nr.: 70038376
BTW-id: NL002084968B11

 

Download de Algemene Voorwaarden hier.

Stuur mij een bericht via het contactformulier

 

Let op: De gegevens uit dit contactformulier worden enkel gebruikt om met jou in contact te komen.

Ik geef Personal-VA toestemming om mijn naam en e-mailadres en (indien ingevuld) mijn telefoonnummer in haar e-mailprogramma te ontvangen.

Meld je aan voor de nieuwsbrief