Wie ben ik | Ik stel mij graag even aan je voor | Personal VA
122
page-template-default,page,page-id-122,bridge-core-3.0.9,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Als er iets belangrijk is in een samenwerking, is het wel vertrouwen. Ik stel mij daarom graag even voor, zodat ik straks niet alleen weet wie jij bent, maar jij ook goed weet wie ik ben!

Het leven van een voetbalmoeder

Met 4 kids thuis die allemaal voetballen is het zo nu en dan een gekkenhuis. Aanmoedigen langs de zijlijn, zorgen dat alle voetbaltenues op tijd schoon zijn, wegbrengen naar vrienden, brood smeren: ik draai mijn hand er niet voor om. I love planning. Zelfs mijn wassen weet ik precies zo in te plannen dat alles lekker doorloopt. En geloof me: dat moet ook wel met zoveel was. Never a dull moment. Altijd reuring. Ik houd ervan.

Houdoe Randstad

Toen ik op mijn 13e verhuisde van de Randstad naar Brabant, dacht ik dat het stadsmeisje in mij nooit meer weg zou gaan. Ik voelde mij in het begin een vreemde eend in de bijt, verstond niets van die Bossche klets:) Maar wat ben ik destijds hartelijk ontvangen. En nu? Helemaal ingebed in het Brabantse leven! Ik ga hier nooit meer weg. Ik voel mij een echte Brabander!

Laat het los, laat het gaan

Ik houd van structuur, plannen en organiseren. Loslaten gaat me soms wat minder goed af. Mijn oplossing hiervoor? Iets plannen en organiseren waarbij ik even de controle helemaal uit handen geef. Zoals een tandemparachutesprong samen met mijn vriend. Ja echt! Het was één van de heftigste en gaafste dingen die ik in mijn leven heb gedaan.

Sportieve Bourgondiër

Ik vier het leven en daar gaat een hapje en een drankje vaak mee gepaard. Terrasjes pikken, naar een gezellig restaurant, blijven hangen op de voetbalclub (de bekende 3e helft). Mij kun je niet gelukkiger krijgen dan onverwachte, spontane momenten.

 

Fit zijn (zowel mentaal als fysiek) vind ik ook heel belangrijk. Sporten is echt mijn uitlaatklep. Een moment voor mezelf als ik ga bootcampen of hardlopen, en juist een moment van samen zijn als ik met mijn vriend ga kickboksen. Op wintersport ga ik ook graag. Al heb ik dan wat moeite met mijn motoriek en soepelheid. Tot vermaak van mijn vriendinnen die zeggen: “Gelukkig er is op sportgebied ook iets waar je minder in uitblinkt”. En eerlijk is eerlijk, als een soepele hinde zul je mij niet over de pistes zien bewegen. ?

De zonnestralen achterna

Van mij mag het altijd lente en zomer zijn. Ik ben dol op de zon. Zonnestralen geven mij energie. En die heerlijke,  lange zomeravonden zorgen ervoor dat het lijkt alsof er meer uren in de dag zitten. Je krijgt gewoon meer gedaan! Lekker naar buiten zonder jas. En dat is altijd al zo geweest. Als kind kon ik niet wachten tot het moment dat ik mijn zomerjas aan mocht of het warm genoeg was om zonder jas naar buiten te kunnen. Ik was altijd de hort op.

Nooit uitgeleerd

Met mijn sportmentaliteit streef ik altijd naar beter worden. En dat geldt niet alleen voor sport. Ik ben enorm gedreven om te blijven groeien als mens. Altijd op zoek naar trainingen en workshops om mijn kennis, vaardigheden en mijzelf als persoon verder te ontwikkelen. Hier word ik blij van en mijn opdrachtgevers ook. Het meest trots ben ik op mijn afgeronde hbo-opleidingen naast mijn werk en moederschap.

Ondernemer pur sang

Het is altijd al mijn droom geweest om te ondernemen. Ik voelde dat ik alleen dan het maximale uit het leven kan halen. Door de flexibiliteit, de vrijheid, de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan klantgerichtheid en dienstverlening. Alleen maar doen waar ik energie van krijg en waar mijn kracht ligt. Naast mijn klant kunnen staan en betrokkenheid voelen bij de klant alsof het mijn eigen onderneming is. Dat is wat ik voel en ervaar als sparringpartner en klankbord voor mijn klanten.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Kijk dan eens op Office & HR Support