Samenwerking & Vertrouwen...... ik stel me aan je voor! - Personal VA
846
post-template-default,single,single-post,postid-846,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
Samenwerken en Vertrouwen

Samenwerking & Vertrouwen…… ik stel me aan je voor!

Als er iets belangrijk is in een samenwerking, is het wel vertrouwen. Ik realiseer me dat ik regelmatig op je feed voorbij kom, maar dat je wellicht helemaal niet weet wie ik ben! Ik stel me graag even aan je voor!

Toen ik op mijn 13e verhuisde van de Randstad naar Brabant, dacht ik dat het stadsmeisje in mij nooit meer weg zou gaan. Ik voelde mij in het begin een vreemde eend in de bijt, verstond niets van die Bossche klets:) Maar wat ben ik destijds hartelijk ontvangen. En nu? Helemaal ingebed in het Brabantse leven! Ik ga hier nooit meer weg. Ik voel mij een echte Brabander!

Ik houd van structuur, plannen en organiseren. Loslaten gaat me soms wat minder goed af. Mijn oplossing hiervoor? Iets plannen en organiseren waarbij ik even de controle helemaal uit handen geef. Zoals een tandemparachutesprong samen met mijn vriend. Het was één van de heftigste en gaafste dingen die ik in mijn leven heb gedaan.

Ik vier het leven en daar gaat een hapje en een drankje vaak mee gepaard. Mij kun je niet gelukkiger maken met spontane momenten met degenen die mij dierbaar zijn. Fit zijn (zowel mentaal als fysiek) vind ik ook heel belangrijk. Sporten is echt mijn uitlaatklep. Een moment voor mezelf als ik ga hardlopen en juist een moment van samen zijn als ik met mijn vriend ga kickboksen. Op wintersport ga ik ook graag. Maar eerlijk is eerlijk, als een soepele hinde zul je mij niet over de pistes zien bewegen.

Met mijn sportmentaliteit streef ik altijd naar beter worden. En dat geldt niet alleen voor sport. Ik ben enorm gedreven om te blijven groeien als mens. Altijd op zoek naar trainingen om mijn kennis, vaardigheden en mijzelf als persoon verder te ontwikkelen. Hier word ik blij van en mijn opdrachtgevers ook. Het meest trots ben ik op mijn afgeronde hbo-opleidingen naast mijn werk en moederschap. . Het is altijd al mijn droom geweest om te ondernemen. Door de flexibiliteit, de vrijheid, de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan klantgerichtheid en dienstverlening. Naast mijn klant kunnen staan en betrokkenheid voelen bij de klant alsof het mijn eigen onderneming is. Dat is wat ik voel en ervaar als sparringpartner en klankbord voor mijn klanten.

Verder kennismaken? Maak nu een afspraak.

Nog een brandende vraag? Stel hem in reactie op deze blog. Leuk van je te horen!