"Je bent een topper!" - Personal VA
613
post-template-default,single,single-post,postid-613,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

“Je bent een topper!”

Zie je die smile op mijn gezicht? Die had ik net ook toen ik gebeld werd door mijn klant. “Ik bel even om te zeggen dat ik je echt een topper vind”. En waarom vond ze dat?

Omdat we altijd zo lekker schakelen. Ze heeft een gedachte, een richting, maar ziet nog niet helemaal voor zich hoe we dat resultaat gaan behalen. Ze is druk, heeft veel op haar bordje. Dus ze roept: “ik wil de focus in social media meer op product “X”. Nog geen concreet idee hoe we dat gaan doen, maar Jolanda wil jij er vast eens over nadenken?”

Wat ik dan doe? Ik ga er eens lekker voor zitten:) Verplaats me in mijn klant en in haar klanten/volgers etc., welke boodschap willen we uitdragen, wat is het doel, hoe bouwen we de posts op, wat voor visuals horen daar bij? En dan ontstaat er een soort flow, mijn gedachten worden omgezet in pakkende teksten. Vraag me niet hoe ik het doe, het voelt alsof het vanzelf gaat. Al zit er natuurlijk wel degelijk een gedachte achter. Vervolgens stuur ik een reeks van posts in concept naar mijn klant.

En als ik dan zo’n fijn compliment krijg, dan denk ik: “we zijn een match”. Want het heeft tijd en vertrouwen nodig om op dit level samen te werken. Dat je aan een paar woorden van elkaar genoeg hebt.

En dat zou ik heel graag mee willen geven aan ondernemers die overwegen een Virtual Assistant in te schakelen. Het heeft tijd nodig om de samenwerking te laten groeien. Ja, we zijn inderdaad snel en adhoc inzetbaar. Maar net als een medewerker in loondienst, hebben we ook even de tijd nodig om je te leren kennen……Hebben we dat punt bereikt, dan kunnen we nog verder knallen en bereik jij als ondernemer nog meer rust en ruimte in je hoofd. 

Wil je meer weten over de samenwerking met Personal-VA? Download dan nu mijn e-book: Samenwerken met Personal-VA