De controle niet willen loslaten...herkenbaar? - Personal VA
628
post-template-default,single,single-post,postid-628,single-format-standard,bridge-core-3.0.9,qode-quick-links-1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

De controle niet willen loslaten…herkenbaar?

Wat ben ik daar slecht in!:) Ik heb graag de touwtjes in handen, laat niets aan het toeval over, houdt niet van onverwachte situaties….en ga zo maar door. Herkenbaar?

De controle vast willen houden geeft mij vaak rust en vertrouwen. Weten waar ik aan toe ben (tenminste, dat denk ik dan), overal op in kunnen springen, het hebben van plan B, alle risico’s proberen te beperken, weloverwogen keuzes maken.
Wel een beetje saai ook, voorspelbaar, niet echt spannend dus! Dat vond ik tenminste.

Hoe zou het zijn om de controle echt uit handen te geven? Niet wetende wat je te wachten staat? Soms dwing ik mezelf om uit mijn comfortzone te stappen…..en dan gelijk op een drastische manier. Parachutespringen, een tandemsprong met een instructeur…….geen alledaagse activiteit toch? Iets doen wat ik spannend vond, waar ik geen ervaring mee had en waarbij ik moest vertrouwen op een professional. De controle volledig loslaten.

Hoe het was? Fantastisch! Heerlijk! Ik was in staat om te genieten van het moment, mijn handen vrij, focus op andere zaken. Vertrouwen in de instructeur, hij had de “touwtjes in handen”. Het gaf mij energie, ontspanning en ruimte….

Ik kan me dus heel goed voorstellen dat jouw beslissing om te gaan werken met mij als Virtual Assistant (Office & HR Support) beste een spannende is. Je hebt het steeds uitgesteld met excuses als ‘nu is nog niet het moment’, ‘ik weet nog niet precies wat ik moet uitbesteden’, ‘ik ben er nog niet aan toe om dingen uit handen te geven, omdat mijn bedrijf mijn kindje is’.

Aan de andere kant voel je dat het aan alle kanten knelt. Je hebt het te druk, loopt achter de feiten aan en voelt je onrustig. Je beseft dat je op deze manier niet de groei kunt maken met je bedrijf die je zou willen. Je hebt het gevoel dat je maar in cirkeltjes blijft draaien waar je in je eentje niet uitkomt. Tja, en die controle, het loslaten, op elkaar vertrouwen, de “touwtjes uit handen geven”. Lastig hoor! Wat zou het je opleveren als je besluit er helemaal voor te gaan?

-EEN PARTNER IN BUSINESS-

Want jij hebt een aanjager nodig die de processen in de gaten houdt. Iemand die proactief met je meedenkt. Een idee naar een hoger level kan tillen en die ook nog  eens in uitvoering brengt. Iemand die je 100% kunt vertrouwen en dingen voor elkaar krijgt. Een partner in business waarmee je jouw ambities waar kunt maken. Hoe zou het voor je zijn als alles weer als vanzelf mag gaan? Je weer met energie voor 10 kunt werken aan je bedrijf? Er iemand voor je klaarstaat?

Denk jij nu….dit wil ik ook? Neem dan contact met mij op via info@personal-VA.nl of kijk eens op mijn “Wie ben ik?”pagina: https://personal-va.nl/wie-ben-ik/

Nieuwsgierig naar hoe een samenwerking er tussen ons uit kan zien? Download dan mijn gratis E-book via: https://personal-va.nl/gratis-e-book/